Sätt ugnen på 250 grader. Skär rotfrukterna i klyftor och lägg på plåt med bakplåtspapper. Häll på oljan och vänd runt. Ugnsgrädda i 10 minuter. Skala och skär rödlöken i klyftor. Tag ut plåten vänd runt och lägg på löken. Sätt tillbaka in i ugnen 5-10 minuter tills alla grönsaker är mjuka och fått fin färg. Gör under tiden dragonmajonnäsen. Blanda ihop alla ingredienser i en skål.
Sätt ugnen på 150 grader. Gnid in köttet i oljan och hacka rosmarinen och gnid in i köttet tillsammans med salt och peppar. Stek köttet runt om och lägg det i ugnsfast form och sätt in i ugnen. Köttet ska ha en innertemperatur på 56 grader. Tag ut köttet och linda in i en bit folie, låt vila cirka 10 minuter. Lägg upp rotfrukterna på ett stort fat, lämna plats i mitten, skär upp köttet och lägg på fatet.
Rosta pumpakärnor i torr stekpanna, droppa på lite olja och strö över salt. Strö över de rostade pumpakärnorna och lägg upp dragonmajonnäsen i en skål.