Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ryska pannkakor

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Dessa pannkakor jäser upp lite vid stekning och blir korta i konsistensen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, bikarbonat, salt och citronsyra. Citronsyran förbättrar bikarbonatets jäsningsförmåga. Vispa ner ägg, mjölk och vatten till en slät smet. Låt smeten svälla en stund.
  2. Grädda tunna pannkakor, de kommer att jäsa upp. Varmhåll dem under folie. Servera med bär eller sylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.