Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffran- och kokosknäck

 
  • Serverar: 75 portioner
Skriv ut

En något ovanlig smaksammansättning till knäck.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienserna i en tjockbottnad kastrull. Koka upp under omrörning. Låt det koka tills smeten klarar kulprovet, det vill säga om man häller lite smet i ett glas med kallt vatten så ska man lätt kunna göra en kula av smeten. Då är den klar att fylla knäckformarna med. Strö genast över lite kokosflingor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.