Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranris med kyckling & Gurkyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel vardagsmat

Ingredienser

Instruktioner

Riset kokas i buljong blandad med saffran. Blanda nykokt saffranris med små paprikatärningar och skivade oliver. Kycklingfilérna steks i matfett tills de är genomstekta. Blanda yoghurt med med grovriven väl avrunnen gurka, pressad vitlök, persilja. Servera med det varma riset och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.