Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffrans kaka i långpannan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

God saffrans kaka...(har gjort denna kaka fler gånger)

Ingredienser

Instruktioner

Vispa socker och ägg poröst. Tillsätt det smälta margarinet och de övriga ingredienserna till en smet. Smöra och bröa en ugns plåt den djupa modellen. Slå smeten i den och in i ugn på 175gr. Känn med sticka då den fått färg ca 15-20 min. Låt kallna. Sikta över florsocker då den ska serveras.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lenastephanopoulos 1 december 2007

    Jag gjorde en glasyr på smör, socker och grädde och bredde över. Strödde sedan lite karamellströssel över. Praktisk med denna kaka när ett helt arbetslag ska fika. Enkelt och gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.