Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranspasta med fetaost

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

I originalreceptet ska man ha brysselkål istället för körsbärstomater (se bilden). Men jag gillar tomater bättre. Byt annars ut tomaterna mot 200 g brysselkål.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan i mycket vatten. Hacka rödlöken och vitlöken. Fräs den i oljan i en kastrull. Tillsätt saffran, tomatpuré och kaffegrädde. Låt såsen koka ihop i några minuter. Tillsätt den torkade basilikan och blanda sedan såsen med pastan. Servera pastan och såsen med lättkokt brysselkål och smulad fetaost. En portion ger 409 kalorier.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.