Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salami med pestokryddad gnocchi

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Italiensk mat som är lätt och gott i sommarvärmen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg upp köttet elegant på tallriken. Tillaga gnocchin enligt instruktionerna på paketet.
  2. Lägg under tiden persilja, ströbröd, vitlök, ansjovis och vinäger i en matberedare. Vispa samman till en tjock smet. Späd under tiden som maskinen går med lite olivolja och hönsbuljong till dess att man får en pestoliknande sås.
  3. Häll av vattnet från gnocchin. Servera dressingen med köttet och droppa över lite olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.