Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salami- och ostfylld fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mmm...

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra filéerna. Bryn dem i lite matfett och skär djupa snitt med ca 1 cm mellanrum. Skär mozzarellaosten i tunna skivor, platta till en ostskiva något och lägg på en salamiskiva. Lägg på finhackad basilika. Vik salamin på mitten och stick ner i skåran i köttet så att den stängda sidan blir uppåt. Lägg köttet i en ugnssäker form. Vispa samman grädde och chilisås och häll det i formen. Gratinera i urnens mitt i ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • festmaten 25 februari 2012

    Mycket gott! Just denna rätten hade min svägerska på buffèn i går kväll. Kul att jag hittade receptet här!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.