Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salami- och purjolöksmuffins

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Matiga muffins med ost, purjolök, salami och dinkelsikt. Perfekta som mellanmål eller att göra soppmåltiden komplett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Vispa upp ägg, filmjölk, rapsolja och riven ost i en skål.
  3. Blanda dinkelsikt, havregryn, bakpulver och salt i en bunke och vänd ner detta i äggsmeten. Rör försiktigt ihop till en jämn smet. Strimla purjolöken och salamin och vänd ner detta i smeten.
  4. Ställ ut stadiga muffinsformar på en plåt eller fördela pappersformar i en muffinsplåt och fyll dem till drygt hälften med smet.
  5. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.