Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med blodgrape

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Matig och nyttig sallad att äta som huvudrätt, gärna tillsammans med kallskuret kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och strimla löken. Lägg den i kallt vatten i ca 15 minuter för att mildra smaken.
  2. Koka dinkelvetet enligt anvisning på paketet. Låt svalna.
  3. Dela och kärna ur avokadorna. Gröp ut avokadoköttet och skär i skivor. Skala och skär ut hinnfria grapeklyftor. Skala gurkan, skär den på längden och kärna ur. Skär den i skivor. Hacka koriandern/persiljan.
  4. Blanda frukt, grönsaker och koriander/ persilja med olja och vinäger. Salta och peppra väl. Rör i dinkel och garnera med oliver.
  5. Servera gärna med några skivor rökt kalkon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.