Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med sötpotatis och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härlig sallad till grillat kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala sötpotatisen och löken. Skär potatisen i mindre bitar och dela lökarna på längden. Lägg sötpotatis och lök i en eldfast form och blanda med olivolja, salt och peppar. Baka i ugnen på 200 grader ca 15 minuter.
  2. Koka under tiden vetekornen enligt anvisningen på paketet. Blanda ihop alla ingredienser när potatisen och löken är klara. Tillsätt lite mer olivolja och smaksätt med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.