Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salta minimuffins med färskosttopp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Små tilltugg med stor smak av ost och nötter. Passar bra som drinktilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. En dag före festen: Blanda grovhackade nötter, mjöl, bakpulver, ost och salt i en bunke. Vispa ihop ägg, olja och yoghurt. Rör ner det i mjölblandningen. Ställ kallt.
  2. 2-3 timmar före servering: Sätt ugnen på 250 grader. Klicka ut smeten i småbrödspappersformar ställda på en plåt. Grädda i mitten av ugnen i 5-6 minuter. Låt dem svalna. Blanda ost och kesella. Klicka det på muffinsen och garnera med basilikablad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jossan8 9 december 2010

    Succé på buffébordet......

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.