Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saltrostad potatis och palsternacka med lövbiff och kryddsmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och lyxigt! Cafe de paris kryddsmöret är verkligen pricken över i:et i denna rätt! Kryddsmöret är även gott till andra kötträtter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala palsternackorna och skär i mindre bitar om de är stora. Dela potatisarna. Fördela palsternacka, potatis och tomater (på sin kvist) på en plåt. Ringla över oljan och ruska runt plåten. Rosta mitt i ugnen i ca 30 minuter. Salta.
  3. Blanda alla ingredienser till kryddsmöret.
  4. Salta och peppra lövbiffen. Stek eller grilla köttskivorna ca 30 sekunder per sida. De ska få fin färg men inte blir torrstekta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.