Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sardinmousse i citroner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite smått och gott.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj citronerna och skär av ett lock. Skär bort lite i botten så att citronerna står stadigt. Gröp ur fruktköttet.
  2. Häll bort oljan från sardinerna (tomatsåsen kan vara kvar). Skala och hacka löken och fräs den mjuk i matfett. Låt löken kallna.
  3. Kör keson slät i mixer eller passera den. Blanda ner sardinerna och kör massan jämn. Rör för hand ner löken. Smaksätt med dragon, citron och salt. Strimla isbergssallad och lägg i botten på citronerna.
  4. Fyll med sardinmousse och garnera med en kvist citronmeliss eller persilja. Ställ citronerna på ett fat med strimlad sallad och servera med vitt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.