Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sauce Hvornum

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Min egen variant på de franska sjudna ägg- och smörsåserna...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält matfettet eller skär det i små bitar.
  2. Vispa samman äggulor och vatten i en kastrull i vattenbad. Det får inte koka.
  3. Vispa gulorna tills de börjar tjockna.
  4. Tillsätt matfettet lite i taget.
  5. Smaksätt såsen med vinäger, basilika och salvia. Smaka av med salt och vitpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.