Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schnitzelfickor med laxfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festliga schnitzlar med läcker fyllning av rökt lax och senap.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut majonnäsen med citronsaften och 2 msk kallt vatten. Smaka av med kajennpeppar. Ta bladen av dragonkvisten. Spara några blad till garnering, hacka resten och blanda ner i majonnäsen.
  2. Ta bort synligt fett från schnitzlarna och banka ut dem om de inte redan är tunt bankade. Salta och peppra på båda sidor och strö majsena på ena sidan. Dela laxskivorna så du får åtta bitar.
  3. Bred senap på den sida av schnitzlarna som inte är täckt med majsena. Lägg en laxbit på varje skiva och vik ihop. Fäst med tandpetare.
  4. Hetta upp olja i en teflonstekpanna. Stek 2-3 minuter på varje sida. Fördela dragonmajonnäsen på fyra tallrikar och lägg upp köttet. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.