Festliga schnitzlar med läcker fyllning av rökt lax och senap.
Instruktioner
- Rör ut majonnäsen med citronsaften och 2 msk kallt vatten. Smaka av med kajennpeppar. Ta bladen av dragonkvisten. Spara några blad till garnering, hacka resten och blanda ner i majonnäsen.
- Ta bort synligt fett från schnitzlarna och banka ut dem om de inte redan är tunt bankade. Salta och peppra på båda sidor och strö majsena på ena sidan. Dela laxskivorna så du får åtta bitar.
- Bred senap på den sida av schnitzlarna som inte är täckt med majsena. Lägg en laxbit på varje skiva och vik ihop. Fäst med tandpetare.
- Hetta upp olja i en teflonstekpanna. Stek 2-3 minuter på varje sida. Fördela dragonmajonnäsen på fyra tallrikar och lägg upp köttet. Servera med en grönsallad.
Publicerat den
19 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar