Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Semifreddo med vanilj, hallon och mandel

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Semifreddo ska serveras efter 1-1,5 timme i frysen. Ska fortfarande vara lite mjuk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, socker och vaniljarom vitt och pösigt. Rör kesellan lätt och vänd ner i äggvispet. Vispa grädden och vänd ner i smeten tillsammans med marängerna, hallon och rostad mandel.
  2. Fyll en skål med smeten och frys i 1-1,5 timma.
  3. Garnera gärna med ytterligare hallon och rostade mandelspån.
  4. Hallonsås är gott att servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.