Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsfalu med pepparrotssås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Pepparrot är en av mina favoritsmaksättare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett par snitt i korven och bred på senap. Strö över ströbröd och baka i ugn på 225 grader i 15 minuter.
  2. Vispa ut mjölet i mjölken i en gryta. Koka upp under omrörning och koka i 5 minuter.
  3. Smaka av med fond, salt och peppar. Rör i pepparrot och låt inte såsen koka mer.
  4. Servera såsen och korven tillsammans med nykokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.