Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsmarinerad fläskfilé

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mycket omtyckt och god sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in filéerna med en blandning av socker salt och senapspulver. Lägg dem i en form. Ställ övertäckt på sval plats i 1 dygn. Vänd köttet ett par gånger.
  2. Bryn köttet i smöret utan att torka av det. Späd med resten av marinaden och hett vatten. Låt filéerna steka under lock i ca 20-30 minuter. Vänd efter halva tiden.
  3. Tag upp köttet, späd såsen med grädde. Färgsätt eventuellt med soja och red av. Skär köttet i jämna skivor och lägg upp dem på ett fat tillsammans med ärtor och stekt svamp. Häll litet av såsen över köttet.
  4. Servera med hasselbackspotatis och resten av såsen och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pajvo 2 november 2013

    Toppen, om man gillar sås med god senapssmak

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.