Mycket omtyckt och god sås.
Instruktioner
- Gnid in filéerna med en blandning av socker salt och senapspulver. Lägg dem i en form. Ställ övertäckt på sval plats i 1 dygn. Vänd köttet ett par gånger.
- Bryn köttet i smöret utan att torka av det.
Späd med resten av marinaden och hett vatten.
Låt filéerna steka under lock i ca 20-30 minuter.
Vänd efter halva tiden.
- Tag upp köttet, späd såsen med grädde.
Färgsätt eventuellt med soja och red av. Skär köttet i jämna skivor och lägg upp dem på ett fat tillsammans med ärtor och stekt svamp.
Häll litet av såsen över köttet.
- Servera med hasselbackspotatis och resten av såsen och en sallad.
Publicerat den
11 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Toppen, om man gillar sås med god senapssmak