Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapspanerad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En utsökt potatisrätt till all sorts kött.

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och lägg i smöret. Låt stå med lock på tills smöret smält. Rör om väl. Rör ner peppar, senap, senapspulver och senapsfrön. Lägg potatisen på ugnssäkert fat och ställ in i ugnen på svag värme tills det ska serveras. Strö över persiljan precis innan serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.