Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsstuvad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna till viltlimpan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull och blanda i lök och grönpeppar. Pudra i mjölet, häll i mjölken och vispa tills du får en slät sås. (Blir den lite för tjock slår man helt enkelt i lite mer mjölk.) Låt koka ett par minuter (vilket tar bort mjölsmaken). Dags därefter att röra ned senapen. Salt och vitpeppar ger också smak…
  2. Därnäst lägger man ner potatisen, skuren i bitar på några centimeter, i ”stuvningen”. Allra sist blandar man nersyltlöken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.