Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesampanerad fisk med rotsaskmos och bostonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Väldigt gott tillsammans.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i mindre bitar (inte allt för små). Salta och peppra runt om och vänd dem i sesamfrön. Stek några minuter på var sida i smör och oljan, droppa i lite citron också.
  2. Rotsaksmoset: Skala potatis, rotselleri och morot. Skär allt i bitar och koka i lättsaltat vatten med örtbuljongen i. Pressa till mos och rör ner en klick smör, lite kokande mjölk, salt och peppar.
  3. Bostonsås: Mosa de hårdkokta äggen med créme fraiche och majonnäs. Smaksätt med bostongurka, persillade och eventuellt salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.