Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesamstekt sej med spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nyttigare och liknande "fiskpinnar".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Rör ihop matyoghurt och paste på soltorkad tomat alt. vanliga tomater i en skål. Skär fisken i portionsbitar. Salta och peppra. Panera fisken i sesamfrön.
  2. Genomstek fisken till fin färg i smör på medelvärme ett par minuter på varje sida. Värm spenaten i mikron enligt anvisning på förpackning.
  3. Servera fisken med ris, yoghurt, spenat och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.