Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesamwokad kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Sesamfrön är gott i wok tycker jag. Här är en variant med kyckling

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingköttet i centimetertjocka strimlor. Skölj och strimla purjolök och urkärnad paprika, skala och finstrimla färsk ingefära. Fräs köttet i oljan i en wok eller stor stekpanna på ganska stark värme. Lägg i grönsakerna (och den malda ingefäran) och låt dem fräsa knappt mjuka, salta och peppra. Blanda chilisås och honung och rör ner i pannan. Strö över sesamfrön. Ris och tomater är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.