Du kanske vill fly från Shere Khan, men ingen flyr från hans delikata kebab.
Instruktioner
- Skär biffen i kuber ca 3 cm och lägg i en stor skål.
- Gör marinaden :
Blanda vitlök, paprikapulver, kummin, salt, peppar och rödvinsvinäger i en mixer eller matberedare.
Låt mixern gå medan man tillsätter en gnutta olivolja.
- Täck köttet helt av marinaden. Täck över köttet och låt det stå i 2-4 timmar i kylen. Förvärm grillen till medelvärme.
- Trä köttbitarna på spett och lämna ca 1 cm mellanrum mellan varje köttbit på spettet.
- Lägg spetten på grillen och vänd ungefär varannan minut i 8-12 minuter. (Beroende på hur rött man vill ha köttet inuti.)
- Ta bort från grillen och låt stå 2-3 minuter och vila.
Publicerat den
22 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar