Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sillröra á la Monika

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Jättegod till smörgåsbordet till jul, påsk, midsommar m.m.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skär sillen i små sneda bitar innan du lägger in den.
  2. Hacka rödlöken och dillen fint. Blanda gräddfilen med finhackad rödlök och dill. Tillsätt alla kryddor och blanda väl.
  3. Vänd ner sillen. Låt stå i minst 2 dygn innan serveringen.
  4. Garnera inför serveringen med skivad hårdkokt ägg och dillvippor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.