Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sjömansbiff på oxfilé och whisky

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En festlig och smarrig kombination av kött och whisky

Ingredienser

Instruktioner

Stek löken i lite smör i cirka 3 minuter, tillsätt whisky och låt koka i 2 minuter. Tillsätt potatis, buljong, lagerblad och svartpeppar, sjud tills potatisen är genomkokt. Sila av skyn och red av den lätt med maizena. Lägg i potatisen och löken igen och ställ åt sidan. Grilla oxfilén och tillaga den till 58 grader i innertemperatur eller önskad stekgrad. Värm potatisen i skyn och servera med oxfilén, garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.