Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sjötungsfiléer i mousserande vinsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras med pressad potatis och haricot verts.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i matfettet på svag värme i en traktörpanna. Tillsätt buljongtärningen, vattnet, tomatpurén, farinet, idealmjölet, creme fraiche och cayennepepparn under omrörning. Låt koka i ca 3 minuter.
  2. Rulla sjötungsfiléerna och lägg dem i såsen i traktörpannan. Låt dem sjuda i ca 8 minuter tills fiskköttet blivit vitt och fast.
  3. Blanda försiktigt i vinet och lägg till sist i kräftstjärtarna och lå dem bara precis bli varma. Servera gärna resten av vinet som måltidsdryck.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.