Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjur á la´ Wagner

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Skaldjursmåltid som passar utmärkt till helgen. Är även god dagen efter till matlådan till jobbet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i vatten, salta. Häll av vattnet 2 minuter tidigare än angiven koktid. Spola med kallt vatten. Fräs vitlök och lök i olja. Tillsätt räkor, musslor, crabsticks och tomater. Häll sedan även i pastan. Häll på vin och rör om. Salta och peppra. Tillsätt persilja och hälften (50 g) av parmesanosten. Rör om.
  2. Servera på varma tallrikar och med resten av parmesanosten. Det passar utmärkt att kombinera denna måltid med vitlöksbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.