Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink och kycklingpanna med kamutvete

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrik försommarmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet smaksätt med grönsaksbuljon. Lägg i kamutvete när vattnet kokat upp, lägg på lock och sänk värmen så att vetet bara sjuder i ca 10 minuter. Dra kastrullen från värmen och låt den dra ytterligare minst 5 minuter
  2. Blanda matlagningsyoghurt och majonnäs. Smaka av med riven vitlök salt och peppar. Skala och hacka den gula löken, skär paprikan i mindere bitar och hacka timjan. Avsluta med att skära skinkan och kycklingen i centimeter stora bitar.
  3. Stek lök, skinka och kyckling ett par minuter i enbart rapsolja. Tillsätt paprika och krydda med timjan, chili, curry och garam malsa. Vänd ner kamutvetet och låt allt steka samman på medelvärme ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera såsen till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.