Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkgratäng med sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och ändå gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär skinkan i skivor och lägg dem i en smord ugnssäker form. Låt sparrisen rinna av och lägg den i formen. Blanda senap, persilja, dragon, crème fraiche, potatismjöl och nästan all ost. Bred blandningen över skinkan och sparrisen.
  2. Strö över resten av osten. Gratinera i ugnen i 15 minuter på 250 grader
  3. Servera med kokt ris. Går även att lägga färdigkokt ris i botten och gratinera allt tillsammans.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.