Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkgratinerad kyckling

 
  • Serverar: 1-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är kalvschnitzel fast med kyckling kan göras med lår eller hela kycklingen om den styckas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra kycklingbrösten. Vänd dem först i vetemjöl sedan i ägget som vispats upp och till sist även ströbrödet. Se till att det inte blir några klumpar.
  2. Bryn brösten lätt i margarin, på båda sidor. Lägg dem i ugnsfast form och strö över salvia på varje. Häll över margarinet från stekpannan. Sätt in den i ugnen 225 grader 15 min. Ös då och då.
  3. Lägg en skiva skinka och en skiva ost på varje bröst. Sätt in i ugnen igen och gratinera tills osten smält. Servera gärna med en tomatsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.