Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skomakarlåda

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

gott och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

Börja med potatismoset.Bryn fileskivorna i smör i en stekpanna,ca 2 min/sida.Salta och peppra.Ta upp köttet.Skär skinkan el bacon i tärningar.Smörj en ugnssäker form.Lägg potatismoset i botten och fileskivorna ovapå.Tillsätt skinkan el bacon, och den finhackade gräslöken.Gratinera det hela 10-15 min i 250 gr varm ugn.1 tomat per person värms samtidigt i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.