Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små cupcakes

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Små söta ostmuffins med créme fraiche som glasyr och som toppas med rom, rödlök och dill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Sikta de torra ingredienserna i en skål och blanda i västerbottensost, se till att blanda ordentligt. Vispa ihop ägg, filmjölk och olja. Häll blandningen över de torra ingredienserna och rör ihop.
  3. Fördela smeten i muffinsformar och grädda i nedre delen av ugnen 15-20 minuter.
  4. Vispa créme fraiche och smaka av med salt och peppar. Låt bröden svalna lite. Toppa med créme fraiche, löjrom, rödlök och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.