Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smält rabarber med vit choklad och kanelgrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Syrligt och sött i en härlig kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär rabarbern i 10 cm långa bitar. Lägg dem på ett ugnssäkert fat och strö över sockret. Täck med aluminiumfolie. Smält rabarbern i mitten av ugnen ca 15-20 minuter.
  2. Riv chokladen och strö den och pinjenötterna över rabarbern. Höj ugnstemperaturen till 275 grader och gratinera i övre delen av ugnen i ett par minuter.
  3. Servera med vispad grädde smaksatt med kanel och florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.