Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smal pannacotta med bär

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ljuvlig avslutning på en middag, en pannacotta med fräsch bärsmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 min.
  2. Koka upp gräddmjölk och socker i en kastrull. Ta kastrullen från värmen.
  3. Ta upp gelatinet ur vattnet, lägg ner det i gräddmjölken och rör tills det smält. Tillsätt vaniljsocker och apelsinskal.
  4. Häll upp i 6 små vattensköljda glas. Låt stelna i kylen över natten. Lägg på bären och sikta över florsocker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • BABOOS 13 mars 2009

    Hej!!! Detta recept var mycket mumsigt. Smal pannacotta med bär, alla gästerna blev stormförtjusta. Baboos i Vellinge

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.