Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Småländsk chokladkaka

 
Skriv ut

Supergod enligt min dotter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält samman choklad, florsocker och smör i en skål i micron eller vattenbad. Vispa sedan ner äggen ett i taget.
  2. Vänd ner mjölet och blanda till sist i bären eller purén.
  3. Häll smeten i en smord tårtform. Hit går det bra att förbereda den, såhär i frysen.
  4. Baka den i 160 grader i 15-20 min. Lägg till 5 min om den är fryst. Kaka ska vara lite kladdig, men ha stannat.
  5. Låt gärna stå någon timma innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.