Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smalmat skinklasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Hittade i en kokbok, det är auberginer och squash. Jag brukar odla squash och då brukar jag göra den här goda lasagnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär grönsakerna i mindre bitar och hacka löken grovt. Fräs alltsammans i olja. Krydda med salt och peppar.
  2. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, vatten och låt det puttra samman till en röra. Smaka av med kryddor.
  3. Skiva skinkan. Varva grönsaksröra, lasagneplattor och skinka. Avsluta med grönsaksröra, skivade tomater och riven ost.
  4. Grädda i 225 grader i nedre delen av ugnen ca 30 minuter. Garnera med örtkryddor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.