Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smashed potatoes - Krossad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett läckert sätt att servera potatis. Passar till det mesta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tvätta potatisen och koka den i saltat vatten i ca 20 minuter tills den är genomkokt. Häll av vattnet och låt ånga av. Lägg potatisen på en plåt och mosa den försiktigt så att den blir platt, med hjälp av till exempel undersidan av ett glas.
  3. Skvätt över olivolja, strö över repad rosmarin, salt och peppar. Baka i ugn i ca 15 minuter tills potatisen är krispig och har fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.