Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsinbakad kycklingfilé/ fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En favorit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs kycklingfilé, purjolök, lök, champinjoner och paprika. Smaksätt med salt och peppar. Låt svalna. (perfekt att förbereda)
  2. Lägg ut smördegen på en plåt. Bred ut philadelphiaosten och lägg över den rivna osten. Lägg på den frästa kycklingen och grönsaksröran. Toppa med crème fraichen, hälften av varje burk. Resten blandas och används som sås. Nyp ihop och pensla med äggula. Grädda i 30 min i 200 grader.
  3. Servera med en god grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.