Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegssnacks med oliver och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott tillbehör till välkomstdrinken!

Ingredienser

Instruktioner

Halvtina två plattor av fryst smördeg, lägg dem efter varandra och kavla ut lite grann till en rektangel (eller rulla ut en rulle smördeg). Hacka oliverna och strö över degen. Smula fetaost över oliverna. Krydda eventuellt med örtkryddor. Rulla ihop till en rulltårta, skär i skivor, ca 2 cm, och lägg på en plåt. Grädda i ugnen, 225 grader, i ca 10-15 minuter till gyllenbrun färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.