Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En klassiker

Ingredienser

Instruktioner

1. Gör gärna smörgåstårtan ett dygn i förväg och täck över den noga med plastfilm. 2. Tips på garnering kan vara äggklyftor, räkor, gravad lax i skivor, röd rom, dillvippor, mamma scans köttbullar, ost, skinka m.m.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lotten_J 26 oktober 2010

    Hade nästan givit upp hoppet om att kunna göra en smörgåstårta MEN så provade jag detta recept och den blev hur god som helst så detta vågar jag mig på fler gånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.