Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med rabarber och fläder

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Jättogod smulpaj med rabarber, flädersaft, vit choklad och pinjenötter!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rabarbern i bitar och rör ihop med övriga ingredienser till fyllningen. Häll det i smord form. 200 grader ca 30 minuter.
  2. Blanda under tiden ihop smuldegen. Smula ihop socker, mjöl, smör, vaniljsocker och citronskal. Blanda i chokladen.
  3. Ta ut pajformen och strö smuldegen över rabarbern. Strö sist över pinjenötterna. Grädda ytterligare 10 minuter i ugnen.
  4. Serveras kall eller varm med glass eller grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.