Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med rabarber och jordgubbar

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smakar sommar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och dela rabarber och jordgubbar i bitar. Blanda socker och potatismjöl och strö över. Lägg i pajform.
  2. Lägg mjöl, havregryn och socker i en skål. Fin fördela smöret i skålen. Strö degen över frukten. Grädda i 225 grader i 20-30 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.