Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med smak av ingefära

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ingefära i smuldegen är en riktig smakförhöjare tillsammans med kokos och havregryn. Den här smuldegen passar till exempelvis rabarber, äpplen eller päron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tärna smöret. Nyp ihop smöret med socker, kokos, mjöl, havregryn och ingefära.
  3. Skala och skär frukten i mindre bitar. Fördela den i en pajform. Strö över smuldegen.
  4. Grädda pajen mitt i ugnen i ca 25 minuter. Låt den svalna något och servera den med vaniljglass elelr vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.