Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb broccolipaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Varför alltid ha pajdegen i botten? Här lägger vi en smuldeg ovanpå fyllningen, vilket sparar tid, men blir lika gott. Denna paj är bara så goooood !!!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg den tinade broccolin i en smord pajform. Vispa ihop ägg, mjölk, ost, salt och peppar och häll över.
  2. Grädda i ugnen 225 grader i 10 minuter.
  3. Hacka under tiden mjöl och smör till en smuldeg. Bred ut smuldegen ovanpå pajfyllningen och grädda i 15 minuter till.
  4. Enkelt, eller hur?

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.