Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb dillkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här har det magra kalvköttet ersatts med kycklingfilé som oftast säljs till ett lägre pris. En vegetarisk variant får du med qournbitar. 340 kalorier per portion 9 g fett 28 g protein 39 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen.
  2. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Koka upp buljongtärning och vatten, sjud kycklingen under lock ca 5 minuter.
  3. Lägg i haricots verts, koka upp på nytt och rör i redning. Smaka av med inläggningsättika, häll i grädde och dill.
  4. Servera med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.