Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb jordgubbsfromage

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Går bra med färska eller frusna jordgubbar. Jag har gjort den även på hallon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i 5 minuter. Smält dem i vattenbad eller i en kastrull på lägsta värme. Rör i 1 dl varm mjölk och låt det blandas.
  2. Kör de frusna jordgubbarna i mixer tillsammans med resten av mjölken i 1 minut. Tillsätt mjölken med gelatin och socker, kör en stund till så det blir en luftig massa.
  3. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.