Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb köttfärsstubbe

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Enkel och god vardagsmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda färs, créme fraiche, pulversoppa och senap. forma till en limpa
  2. Lägg ut smördegen. pensla kanterna med äggula. Rulla in färsen i smördegen, tryck ihop ändarna och vik under. Lägg rullen på en smord plåt, gör tre hål på ovansidan och pensla med äggula. Tillaga i nedre delen av ugnen i 25 minuter.
  3. Finhacka rödlöken, strimmla paprikan, skär tomaterna i tärningar och blanda med vinägretten. fördela salladen på tallrikar, smula på feteost och lägg bitar av köttfärslimpan överst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.