Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb müslikaka i tårtbitar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Baka en god müslikaka som inte behöver jäsa. På mindre än en halvtimme kan du njuta av ett gott och nygräddat bröd. Müsli i brödet gör det extra gott och smakrikt. Detta bröd är godast att servera nygräddat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 230 grader.
  2. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke. Nyp ihop det med smöret. Tillsätt honung och mjölk och rör ihop allt till en kladdig deg. Blanda sist ner müsli i degen.
  3. Tryck ut degen till en rundel, ca 2 cm tjockt, på en plåt med bakplåtspapper. Skär den i 6 tårtbitar. Strö över müsli. Grädda brödet mitt i ugnen i 15-17 minuter. Låt det svalna på plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.